• FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!
  • FRIA BYTEN!
  • FRI FRAKT ÖVER 399KR!
  • 2-4 DAGARS LEVERANS!
  • FRIA BYTEN!

Fuskpälsar - Vi har samlat höstens hetaste plagg | Affingos

Fuskpälsen är här för att stanna. Idag kan du hitta fuskpälsen i flera olika utföranden. Kappa, jacka och poncho är några av många sätt att bära fuskpälsen på. Fuskpälsen är även det billigare och bättre etiska sättet att till skillnad mot att välja riktig päls.

Under 60 och 70 talet var pälsen väldigt trendig och det skapades en stort intresse för detta. Djurskyddsföreningen var en av de som började sätta sig emot användandet av pälsen och kritiken mot modehusen blev stort. Kritiken växte så pass stort att många modehus valde att endast börja producera fuskpäls istället. 

 

Om du bär ett plagg i faux fur kan de signalera att du tänker på djur men samtidigt har en bra känsla för mode. Fuskpäls kan se väldigt naturligt ut och i många fall går det knappt att se skillnad mot päls från djur. En äkta päls är ofta så dyr och väldigt svår att sköta om. Kläder av faux fur kan användas i maskintvätt på en låg temperatur och ett mildare tvättmedel. Har du inte fått fläckar så kan du låta plagget vädra. Genom att köpa fuskpäls kan du också ta ett ställningstagande mot att djur inte behöver lida i tillverkningen av de kläder som du har på dig. Det är något som Affingos står för. Vi har valt att fokusera på ett stort utbud av fuskpäls som är stilrena och eleganta.

 

Här samlar vi höstens hetaste fuskpälsar

Fuskpäls är väldigt trendigt och något av det trendigaste nu när hösten är påväg är just fuskpälskappan. Är du ute efter en snygg höstkappa är denna väldigt trendig just nu. 

Fuskpäls Faux Fur Delia

Fuskpäls - Delia

Letar du efter en kort fuskpälsjacka är denna svarta jacka något för dig. Jackan i päls är fodrad och har ett mjukt och lent material som liknar satin. Den passar väldigt bra till vardags men gör den minst lika bra att bära till fest. Välj den storlek som passar dig bäst. Vill du ha en lite tjockare tröja är det bäst att gå upp en storlek annars fungerar det bra med den storlek du vanligtvis brukar ha. 

Fuskpälsen kommer även i modeller med Ljusgrå och Grå Fuskpäls.

Fuskpälskappa Fuskpäls Kappa

Kappa med Fuskpäls - Vanessa

Denna härliga kappa har en stor fuskpälskrage och är en öppen modell med ett vackert knytbälte i midjan. Jackan är lika snygg till vardags som till fest vilket gör att du kan använda den ofta till många olika tillfällen. Fuskpälskappan är i en liten storlek så vi rekommenderar att du väljer en storlek större än den du vanligtvis brukar ha. 

Kappan med Fuskpäls finns även i färgerna Svart med Svart Fuskpäls samt Grå med Grå Fuskpäls.

 

Fuskpäls Poncho Fuskpälsjacka Jacka med fuskpäls Poncho med Fuskpäls

Poncho med Fuskpäls - Amelia

En poncho går aldrig ur tiden och blir lätt ett favoritplagg i garderoben. Vår poncho har en hög kvalite i fuskpälsen och går att använda som en tröja eller en jacka som är värmande. Ett fantastiskt plagg som passar väldigt bra nu på hösten när vädret är varierande. 

Vi har flera olika modeller av Poncho med Fuskpäls och modellen Amelia kommer i färgerna Svart med Svart Fuskpäls samt Brun med Brun fuskpäls. Kika gärna här efter fler modeller.

Fler Ponchos

Skötselråd Fuskpäls

Hur tar man då hand om sin Fuskpäls?

När du packar upp din fuskpäls är det vanligt att fuskpälsen fäller lite i början, detta är fullt normalt på alla fuskpälsar, vissa kan även lukta lite även detta är normalt då det är ett ofarligt impregneringsmedel som gör att fuskpälsen inte tar skada under transport och förvaring.

Börja alltid med att skaka av fuskpälsen gärna utomhus, för att få bort alla lösa pälshår kan man damsuga den i låg effekt eller använda en klädvårdsrulle får att lösa fuskpälshår skall försvinna. När du gjort detta så rekommenderar vi att du ruffsar eller borstar fuskpälsen så att den får lite volym i själva fuskpälsen. Fuskpälsen skall alltid förvaras hängande på galje i garderob när den inte används. Låt inte fuskpälsen ligga längre tid i direkt solljus.

Om du skulle få fläckar på fuskpälsen så rekommenderar vi att man så snart man har möjlighet torkar av den med en blöt trasa, du bör även hänga fuskpälsen på vädring då och då för att behålla den fräsch. Vi rekommenderar även att mellan säsongerna förvaras den hängande på galje i klädfodral för att Fuskpälsen skall hålla så länge som möjligt.

 

Affingos erbjuder ett brett sortiment av fuskpälsar, fuskpälskappor, ponchos med fuskpäls och fuskpälsjackor. Kika in vårt breda sortiment och givetvis kan du betala med Klarna och dela upp betalningen eller betala senare.

Affingos sortiment av Fuskpälsar

 

11 kommentarer

InvillGairm 2 dagar sedan
[url=https://specstroytrest.ru/]строительство офисных быстровозводимых зданий[/url]
Tegs: строительство автосервиса из сэндвич-панелей https://specstroytrest.ru/

[u]строительство сельскохозяйственных зданий[/u]
[i]строительство сетей водопровода[/i]
[b]строительство складских и промышленных зданий[/b]
InvillMouby 3 veckor sedan
[url=https://pansionat-domashniy.ru/]дома престарелых в московской области за пенсию[/url]
Tegs: дома престарелых в московской области государственные цены https://pansionat-domashniy.ru/

[u]дома для престарелых в москве и области[/u]
[i]дома интернаты для престарелых и инвалидов рт[/i]
[b]бюджетные дома престарелых в московской области[/b]
InvillMouby 4 veckor sedan
[url=https://intimshop.su/category/seks-kukly/]секс куклы[/url]
Tegs: купить секс машины https://intimshop.su/category/seks-mashiny/

[u]секс мебель[/u]
[i]купить секс товары для мужчин[/i]
[b]секс товары для мужчин[/b]
MerillSlasy 2 månad sedan
[url=https://vyvod24.ru/akczii/]Акции наркологической клиники Вывод24[/url]
MerillSlasy 2 månad sedan
[url=https://vyvod24.ru/]лечение игромании в москве клиники[/url]
JepillMouby 2 månad sedan
[url=https://jetpens.ru/category/shkola/doski-dlya-klassov-i-auditoriy/aksessuary-dlya-dosok/nabory-dlya-dosok/ ]хозтовары магазин [/url]
Tegs: хозтовары магазин https://jetpens.ru/category/shkola/doski-dlya-klassov-i-auditoriy/doski-dlya-pisma-i-informatsii/doski-dlya-pisma-melom/

[u]хозтовары магазин [/u]
[i]хозтовары магазин [/i]
[b]хозтовары магазин [/b]
MerillSlasy 3 månad sedan
[url=https://vyvod24.ru/kodirovka-dovjenko/]Кодировка Довженко в наркологической клинике Вывод24[/url]
MerillMep 4 månad sedan
[url=https://bestgruzchik.ru/]услуги грузчиков москва[/url]
EdwardCig 8 månad sedan
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/34EHMey
axeyema 8 månad sedan
[url=http://mewkid.net/when-is-xaxlop/]Amoxicillin On Line[/url] Amoxicillin vmf.qknz.affingos.com.zex.ii http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
oyejesuso 8 månad sedan
[url=http://mewkid.net/when-is-xaxlop/]Amoxicillin 500mg Capsules[/url] Amoxil xoq.oeci.affingos.com.lso.yj http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
Drift & produktion: Wikinggruppen
SEK
Produkter

Handla

Information